Affärsman och manager

Martina Erbanová

Ett professionellt utseende, prydliga linjer, enkla mönster. Utstyrslar som passar till möten, konferenser eller utlandsresor. Utstyrslar som passar varje tillfälle när du kombinerar kläder med ett behov att göra ett gott intryck.

Gör din kunskap djupare med en perfekt utstyrsel. En chef som bär en perfekt sittande kostym med en vit skjorta, kombinerad med den kvinnliga flugan Triti. En entreprenör som bär kostym kommer se extraordinär ut bärandes flugan Coloo. En formell klädsel behöver nödvändigtvis inte vara en arbetsuniform. Den kan vara lekfull och fantasifull. Formell och fin utstyrsel matchad med den förtjusande flugan Fora. En stilren kostym behöver en stilren accessoar. Nuptis kan vara det rätta valet.

Triti
Triti
559.3 SEK 799 SEK
Lägg till i korgen

A Manager wearing a perfectly fitting costume with white shirt, combined with female bowtie Triti.


An Entrepreneur wearing a suit will make his look extraordinary with bowtie Coloo.


A formal clothing does not necessarily have to be a work uniform. It can be playful and imaginative. 


Formal, but still tender outfit matched with delightful bowtie Fora.


Stylish suit needs its stylish accessories. Nuptis can be the right choice.


 BeWooden - Martina Erbanová
Martina Erbanová
Tycker du om den här artikeln?
Dela den med dina vänner!
nästa artikel
Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg