Ny
BeWooden - Arb Lapel

Arb Lapel

229 SEK inkl. MOMS
i lager, levererar din beställning fredagen den 20.7.
BeWooden - 30 dagars bytesrätt - Servis 30 dagars bytesrätt Servis
Pc

Använd denna lyxiga kavajnål på vänster sida av din kostym eller jacka. Det kommer öka din stil och dessutom är denna accessoar en perfekt isbrytare.


 • BeWooden - Trä - Lönn, valnöt, mahogny
  Trä
  Lönn, valnöt, mahogny
 • BeWooden - Praktiskt - spänne
  Praktiskt
  spänne
 • BeWooden - Handgjord - med kärlek
  Handgjord
  med kärlek
 • BeWooden - Ruční výroba -
  Ruční výroba
 • BeWooden - Storlek - 1,7 x 2,7 cm
  Storlek
  1,7 x 2,7 cm
 • BeWooden - Stilgaranti - BeWooden
  Stilgaranti
  BeWooden

BeWooden -
BeWooden -
BeWooden - Arb Lapel
Arb Lapel
229 SEK
i lager, levererar din beställning fredagen den 20.7.

Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg