B2B

BeWoodens produkter är unika, kreativa, personifierade och håller hög kvalitet. Genom BeWoodens produkter föds en ny stil runt om i världen där betoning ligger i nyansering och att vara sig själv. BeWooden var 2013 en litet hantverksmärke som i dag har vuxit till ett märke som säljs över hela världen och som levererar till tusentals kunder varje år.
Det unika med BeWoodens produkter är inte bara kvaliteten i de handgjorda produkterna, utan även den vida kundkretsen. BeWoodens kunder är av alla åldrar, kommer från olika sociala grupper och som alla har sina olika intressen.
Är dina kunder de unga och nyfikna, de högsta av chefer eller de som handlar främst inför ett större event? BeWooden har hundratals kunder i varje land och i alla tänkbara kundkretsar.
Om DU önskar arbeta med oss på BeWooden, tveka inte att höra av dig till jan@bewooden.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

velko_3Vad erbjuder vi?

  • Rabatt för beställningar över 100 stycken
  • 5 % rabatt på rekommendationer
  • Tillhandahållande av erbjudande av våra produkter

För vem passar B2B?

  • e-shop
  • butiker
  • för alla som vill sälja BeWoodenVill du också erbjuda våra produkter?


Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg