Bröllopsdag i maj? Hör vad BeWooden har att säga!

Martina Erbanová

Bröllopsdag i maj? Hör vad BeWooden har att säga!

BeWooden kommer från en liten by i bergskedjan Beskiderna där hederligt hantverk fortfarande är högt uppskattat, precis som traditioner och folkdräkter. Med den andan i vårt företag kan vi fortsätta tillföra charm och skönhet till hantverksyrket.FOLKTRADITIONER
Bröllop var ett av de ämnen vi hade på agendan under vårt ”brainstorming”-möte häromdagen. Majoriteten av vår grupp är ogifta, men bröllopet gällde inte någon av oss personligen. Bröllopet handlar om avslöjandet av en länge planerad bröllopskampanj tillsammans med en ny upplaga av accessoarer att bära tillsammans med folkdräkter. Det finns en vidskepelse som säger att ha ett bröllop i maj är otur. ”Marry in the month of May, and you will surely rue the day.” (”Gift dig under maj månad, och det kommer du få ångra.”) Denna vidskepelse kommer från att barn som blir till i maj kommer födas under den kalla vintern.

PEPPAR, PEPPAR, TA I TRÄ
Trots en livlig debatt fylld av diverse idéer kunde vi inte skaka av oss den underliga känslan av att vi hade haft vårt möte på fredagen den trettonde. Några av oss knackade då och då i våra plånböcker i trä för att inte skapa otur rörande våra idéer. Den gamla vidskepelsen kröp in i våra sinnen och vi behövde övertyga oss själva att vidskepelsen enbart är just en vidskepelse.

VAR FÖRSIKTIG MED SPEGELN
Vi kommer på oss själva med att inte trampa på sprickor eller gå under stegar, eller att önska oss något när vi ser en stjärna falla. Det är bara sunt förnuft att inte gå under en stege. Men vad gäller vidskepelsen att brudgummen inte får se bruden före bröllopet? Vi följer alla det som passar oss bäst och vi kan kallar det tradition. Vi väljer själva vad som är vidskepligt för oss, och vad som inte är det.VIDSKEPELSE ELLER INTE?
Du kanske avfärdar vidskepelsen att det är otur att gifta sig i maj, och du ställer till med ett bröllop fyllt av blommor, solsken och ljusa färger. Eller så vill du inte utmana ödet. Det finns trots allt elva månader utöver maj att välja på. Oavsett vilken månad du väljer finns BeWooden här för dig. Vi hjälper dig mer än gärna med detaljerna till ditt bröllop!BeWooden - Martina Erbanová
Martina Erbanová
Tycker du om den här artikeln?
Dela den med dina vänner!
Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg