Bröllopstips - Del 1

Martina Erbanová
När ett bröllop nalkas är det mycket som måste göras vilket kan leda till att man lätt tappar spåret. För att du och din kära ska få en oförglömlig dag har vi förberett en liten guide med några tips som vi tror kan vara avgörande för ditt bröllop (och din klädsel).

Vad ska brudgummen bära?

Det är sannerligen inte lätt att hitta rätt kläder för bröllopet. Bruden är traditionellt sett klädd i en vit brudklänning med slöja och avviker sällan från denna tradition. Situationen är något annorlunda för brudgummen. Här finns fler klädesalternativ och därmed fler fallgropar. I nästa avsnitt upprättas några generella riktlinjer.

Som brudgum finns det främst tre val av klädsel. Brudgummen ska bära:
- Kostym
- Smoking
- Frack

Med en av de ovanstående tre beklädnaderna kan det inte gå fel. Brudgummen bör vara försiktig, eftersom han lätt kan komma att blekna bredvid en stor, pompös brudklänning. För att förhindra detta är vårt tips att fokusera på accessoarerna.

Här är tre typer av accessoarer som kan göra din klädsel mer personlig och unik: - Skor: lack, läder eller mocka - Slips eller fluga - Klocka, manschettknappar och näsduk


Få mer inspiration...

Morgonen efter bröllopsnatten är en mycket speciell morgon. Det är två i den heliga union som äktenskapet är, och morgonen är även speciell för nu börjar en välförtjänt vila efter det liv och rörelse som kan vara förknippat med att planera ett bröllop.

En tradition som överraskande många förbiser eller glömmer bort - morgongåvan. Du kan komma att förvånas över hur snabbt endorfinerna och ett gott humör kan försvinna om den här lilla men viktiga detaljen inte är på plats. Morgongåvan är en gåva som symboliserar det nygifta parets förening.
Ett exempel på en personlig och unik bröllopspresent kan vara en fickspegel n i trä som heter Deco. Produkten är handgjord och kommer med livstidsgaranti. Det finns gott om möjligheter att göra gåvan mer personlig, genom att till exempel gravera in parets initialer eller datum för bröllopet.

Mer inspiration här.

 Du kan också se mer minbrollopssajt.se
BeWooden - Martina Erbanová
Martina Erbanová
Tycker du om den här artikeln?
Dela den med dina vänner!
tidigare artikel
nästa artikel
Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg