Influencer Fays Aimal om BeWooden

Jan KlimíčekAlla kan klä upp sig, det är jag nästan säker på! Men en sak jag personligen har funderat på är hur egentligen vill vi se ut när vi klär upp oss? Vill vi se ut som alla andra? Eller vill vi se mer eller mindre annorlunda ut? En viktig fråga som man kan ställa sig själv!


Jag personligen vill inte se ut som 100 andra män i lokalen som jag befinner mig i utan jag vill sticka ut!

Då kommer en annan frågeställning, hur ska jag sticka ut då? Det finns bara ett svar, Detaljer.
Det finns massor av detaljer man kan välja i mellan: Klocka, armband, ring, slips, flyga, näsduk (pocket square) Kavajslagsnålen/kavajblomma, manschettknappar, skärp och även slipsnål.

Detta är de detaljer som jag brukar använda när jag klär mig fint.

Ni får ursäkta mig om jag har glömt bort några.  De detaljer som jag tar på mig brukar jag alltid matcha, det kan vara färg, mönster, material eller så kan man även matcha detaljerna med sin partner om man nu har någon. Att ha samma färg på skärpen som man har på skorna har alltid varit ett måste för mig. Det är som att man matchar flugan med näsduken eller som den kallas på engelska ” pocket square”Jag personligen får alltid komplimanger när jag klär upp mig och komplimangerna kommer då människorna jag träffar eller pratar med märker detaljerna som sticker ut. Det är som att man lagar en väldigt god middag och lägger upp den på ett fint sätt.Med Bewooden har jag fått ögonen på mig, en produkt som man inte hittar ute på marknaden, den är väldigt personligt och passar olika stilar, materialen är väldigt lätt och sitter väldigt stabilt som väcker intressen hos folket som är omkring dig.

                                                                                      

Fays Aimal

Instagram: Fays.a_15
YouTube: Fays YouTube ChannelBeWooden - Jan Klimíček
Jan Klimíček
Swedish Guru
Tycker du om den här artikeln?
Dela den med dina vänner!
Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg