Frågor

Allmän

BeWooden Sverige - Hur skapar vi våra produkter?

Hela produktionsprocessen tar plats i vår verkstad där vår snickare, Dan, med precision skapar våra produkter till perfektion.

Vår sömmerska Hanka lägger sedan till tyget, och Pavel fäster träet till läder.

Träsegment fästs försiktigt i silvermanschettknappens kropp och skapar ett mästerverk av perfektion.

 

Genom hela produktionsprocessen ser vi till att allting ser ut och fungerar som det ska och att allting sedan är redo att fraktas.

I slutskedet packas allt och fraktas ut till er.

På det här viset ser vi till att det alltid är högsta kvalitet i varje produkt, och att vi återskapar skönheten av det glömda hantverket.

BeWooden Sverige - Vad innebär livstidsgaranti?

Vi prioriterar att personer som bär våra produkter ska vara nöjda. Vi tror på vårt hantverksmässiga arbete. Våra produkter tillverkas, designas och testas väl under flera månader. Det är därför vi kan garantera en livstidsgaranti rörande våra produkter. Om någonting händer med den produkt du har köpt/beställt ordnar vi så att du får byta produkten.

BeWooden Sverige - Vad använder vi för typ av trä?

Alla våra produkter skapas från träslag av toppkvalitet som vi med varsamhet väljer från överskott av trä från verkstäder i vår region. Vi lägger tonvikt vid ett miljöansvar. Vi arbetar med lokala trädslag så som björk, ek, äppelträd, valnöt och poppel. Vi arbetar även med exotiska trädslag så som Zebrano, Merant och mahogny.

Fluga i trä

BeWooden Sverige - Är flugan i trä passande för den alldagliga klädseln?

Den är bekväm och väldigt praktisk. Den fästs snabbt och enkelt. Flugorna är extremt lätta, så du kan njuta av varje stund du bär den. Enbart uppskattande och nyfikna blickar kommer påminna dig om att du har den runt din hals. Det är upp till dig om du väljer att bära den under ett socialt event eller till vardags.

 

BeWooden Sverige - Hur stora är flugorna i trä?

En manlig fluga i trä är 12 cm lång och den kvinnliga varianten är 2 cm kortare (10 cm). Storleken på flugorna är jämförbar med en typisk fluga i tyg. Däremot skiljer sig designen avsevärt.

Plånbok & korthållare

BeWooden Sverige - Hur praktisk är en korthållare?

Du får plats med upp till 30 visitkort i korthållaren i trä. Det är upp till dig hur du fyller den. Lädret kommer att mjukna och formas efter dina önskemål.

Ett professionellt och distinkt framträdande garanteras genom en elegant och stilfull design.

BeWooden Sverige - Hur är kvaliteten på en plånbok i trä?

Särskild placering av tunna faner över handsydd kohud garanterar att din plånbok kommer fungera tillfredsställande i många år framöver.

Vårt särskilda urval av trä garanterar att din plånbok inte kommer gå sönder. Kohuden kommer med tiden mjukna och formas efter med din plånboks innehåll. En plånbok i trä är en högkvalitetsprodukt som vi med stolthet ger livstidsgaranti på.

BeWooden Sverige - Hur praktisk är en plånbok i trä?

Att bära en plånbok i trä i din ficka är omöjligt att skilja från att bära en traditionell plånbok. Den begränsar dig inte när du har den i fickan. Däremot vet du att du alltid har den med dig. När du sitter ner signalerar plånboken den unika still dess ägare har.

Manschettknappar

BeWooden Sverige - Vad för typ av metall används för manschettknapparna?

Våra exklusiva manschettknappar är gjorda av silver, vilket framgår av vår guldsmeds kännetecken för silverindikation - märkt 925 - samt en certifiering av autenticitet.

Andra produkter inom manschettknappar som vi erbjuder är tillverkade av stål från krom och nickel, vilket är ett väldigt lätt men även slitstarkt material.

Hittade du inte svaret på din fråga? Kontakta os på shop@bewooden.com

Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg