Ny
Hare Brooch
Lägg till i favoriter

Hare Brooch

229 SEK inkl. MOMS
i lager, levererar din beställning torsdagen den 25.7.
Utsåld
Kvantitet:
Designen för träbroschen Hare Brooch by BeWooden var inspirerade av vild natur och dessinvånare- en elegant design med en touch avnatur. Minimalistisk design, handgjord och modernt koncept skapar en accessoar, somvisar din vänlighet till natur och intresse i ekologi. Den bästa tiden att visa din respekt till moder jord genom en BeWooden brosch.
Wood: Lönn, nöt
: spänne
: Tillverkade
Size: 2-3 cm
: med kärlek
Post Nord Home - pick up point
30 SEK
 300 SEK
Post Nord Home
40 SEK

DHL Package
50 SEK
 250 SEK
Express delivery by UPS
194 SEK
 1500 SEK

Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg