Bestseller
BeWooden - 0 Ice block bracelet
Lägg till i favoriter

Ice Block Bracelet

439 SEK inkl. MOMS
i lager, levererar din beställning fredagen den 18.10.
Kvantitet:
BeWooden - Engraving Help
BeWooden BeWooden

Vad är gravering?

BeWooden - Engraving Preview
:

Ädelt trä och charmerande stenar – en kombination av elegans och minimalism. Våra armband bär tillförlitligt på dolda berättelser. Är du redo att skriva din?

Pärlorna sitter samlade på ett gummiband av hög kvalitet som formar armbandet, är hållbart och passar perfekt kring handleden. Material av hög kvalitet kombinerat med perfekt design, och handgjorda med kärlek, skapar inte bara en modeaccessoar utan även ett sätt för dig att uttrycka din personlighet på ditt sätt.


Armbandet Ice är gjort av kristall. Armbandet motsvarar skydd och styrka. Det kommer ge dig behövligt förtroende för dina drömmar och planer.

Wood: Trä
: Typ av sten
Material: Hög kvalitet gummi
:
: med kärlek
Size: Storlek
DHL Package
Fri frakt
 250 SEK
Express delivery by UPS
194 SEK
 1500 SEK

Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg