Integritetspolicy

Personlig Data

BeWooden ansvarar enligt den svenska personuppgiftslagen (1998: 204) för behandlingen av personuppgifter som du som kund ger oss. Genom att ge oss dina uppgifter godkänner du att BeWooden använder de insamlade uppgifterna för att uppfylla våra åtaganden gentemot dig, vilket ger dig den högsta nivån av service som möjligt. Syftet med behandlingen och registrering av dina uppgifter är uteslutande för att förbereda, processera och slutföra din beställning, för att förbättra vår kundtjänst och i marknadsföringssyfte. BeWooden kommer inte att överföra dina personuppgifter till någon tredje part för marknadsföring.


Data som överförs till en tredje part är endast användas för att uppfylla BeWooden åtaganden gentemot dig som kund. BeWooden kan överföra data till BeWoodens underleverantörer i samband med leveranser (till exempel din adress, som är nödvändig för att våra leverantörer och speditörer för att de kan leverera din beställning).

BeWooden bearbetar bara dina data så länge som det är nödvändigt för att genomföra BeWooden tjänster, eller under någon tidsperiod som föreskrivs i lag. Efter detta kommer dina data att raderas.

Du kan när som helst skriva till BeWooden och återkalla ditt samtycke till att låta BeWooden använda dina uppgifter i marknadsföringssyfte (till exempel genom att skicka nyhetsbrev, erbjudanden och sådant). Om du vill ändra din registrerade personuppgifter eller om du har några frågor om vilka personuppgifter vi har registrerat kontakta oss: info@bewooden.se


Sekretess

BeWooden inser vikten av att skydda våra kunders integritet. Vi ser till att all information som du ger oss när du använder våra tjänster på BeWooden webbshop skyddas.

BeWooden har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda alla data från oavsiktliga ändringar, obehörig åtkomst eller distribution, oavsiktlig förlust och någon annan form av otillåten användning. Men BeWooden kan inte alltid garantera att webbshopen är fri från tekniska defekter, virus eller spam. Vissa funktioner på webbshopen kan vara otillgängliga under korta perioder för nödvändigt underhåll och uppdateringar.


Länkar ansvar

BeWooden är inte ansvarig för den tekniska utrustning och programvara som behövs för att använda webbshopen. Under korta perioder kan det finnas underhållsstörningar etc. och BeWooden ansvarar inte för eventuella störningar eller andra problem som kan uppstå i samband med detta. BeWooden kan inte garantera att webbshopen hela tiden kommer att vara fri från defekter, såsom virus eller spam.

Inte heller kan BeWooden hållas ansvarig för eventuella tryckfel och förbehåller sig mot eventuella fel i bilder och texter. BeWooden ansvarar för att alla anspråk (inklusive ersättning) är under alla omständigheter, utom i de fall som följer av uppsåtligt agerande eller grov vårdslöshet, begränsas till det belopp som motsvarar priset på varan (eller objekt) som är frågan om tvist. BeWooden är aldrig ansvarig för följdskador.


Hur vi använder cookies

När du besöker BeWoodens webbplats kan vi lagra viss information på din dator i form av en "cookie". Cookies används av många webbplatser för att ge besökarna tillgång till vissa funktioner. Den information som lagras i cookien kan också användas för att hålla reda på besökarens beteende på webbplatsen.

Det finns två typer av cookies: Den första cookien lagras som en fil på din dator under en längre tidsperiod. Det används för att fastställa om det har förekommit någon tidigare kontakt mellan oss och din dator. Den andra typen kallas sessionscookies som temporärt lagras i datorns minne under tiden du surfar på webbplatsen. Sessionscookien sparas inte i din webbläsare under en lång tid, men försvinner när du stänger din webbläsare session.

Cookies används av BeWooden för att möjliggöra val av språk, för att erhålla statistik över besökare och samla information om dina preferenser när du navigerar på webbplatsen. På detta sätt hoppas vi kunna förbättra vår förmåga att ta itu med relevant information direkt till våra kunder.

Om inget annat anges, använder BeWooden inte cookies för att samla in personuppgifter.

Om du inte accepterar BeWoodens användning av cookies på webbplatsen kan du konfigurera din webbläsares inställningar så att den inte accepterar cookies. Om du väljer att göra det kan vi dock inte garantera att alla funktioner på webbplatsen kommer att fungera som det är tänkt.

 

Tvister

Om en tvist rörande dessa villkor skulle uppstå, bör konsumenten kontakta BeWoodens kundtjänst och försöka lösa oenigheten som ett första steg. En tvist som uppstår på grund av dessa villkor skall föras till domstolen i den ort där svaranden är bosatt. Konsumenten kan också, i enlighet med reglerna i den svenska rättegångsbalken (1942: 740) väcka talan i domstolen på den plats där konsumenten är bosatt.


COPYRIGHT

Innehållet i webbutiken är upphovsrättsligt skyddat och tillhör BeWooden. Alla immateriella rättigheter till innehållet i webbshopen tillhör BeWooden. Det är tillåtet att ladda ner, skriva ut, kopiera och blogga om materialet i webbshopen för personligt syfte, dock inte i affärssyfte. Detta förutsätter att materialet inte ändras och att alla immateriella rättigheter förblir reserverade BeWooden. Det är tillåtet att länka till webbutiken, men utan att använda BeWooden symboler eller varumärken. Alla rättigheter reserverade. Fotografier i webbshopen får inte kopieras.

Kontrollant av personuppgifter

Jan Klimicek

Herrhagsgatan 32 B

652 22     Karlstad

Sverige

Telefon: +46 70-287 17 91

Email: info@bewooden.se

Bolaget är registrerat hos Skatteverket

Organisationsnummer: 911207-7319

Momsreg.nr/VAT-nr: SE911207731901



.

Missa inte våra nyheter!
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg