Lägg till i favoriter

Dea Rose

559.3 SEK 799 SEK inkl. MOMS
i lager, levererar din beställning onsdagen den 13.7.
Utsåld
Kvantitet:
BeWooden Sverige - Engraving Help
BeWooden Sverige BeWooden Sverige

Vad är gravering?

Monogram, tillägnan eller ett favoritcitat är det som gör en present personlig och unik. Visa att din fluga i trä eller någon annan av våra stilrena produkter är en del av dig. Gravering placeras på baksidan av din fluga. Med monogram, tillägnan eller ditt favoritcitat blir din fluga än mer speciell. Den blir en del av ditt riktiga jag.

BeWooden Sverige - Engraving Preview

En fluga är inte enbart en accessoar att bära till din outfit, utan även en accessoar till din livsfilosofi och attityd.

Med den här flugan kan du verkligen uttrycka dig själv.
Dea Rose är för alla hjärtliga.Varje gång du bär den låter du alla se din goda natur och vänlighet, följt av ärlighet och respekt.

Dea Rose är en symbol för godhet.
Låt din fluga uttrycka din personlighet. #iamhearty

: Kvalitet
Wood: Trä
: Ekologisk produkt
Weight: Vikt
Size: Storlek
Post Nord Home - pick up point
Fri frakt
 300 SEK
Post Nord Home
40 SEK

DHL Package
Fri frakt
 250 SEK
Express delivery by UPS
194 SEK
 1500 SEK

Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg