Bestseller
BeWooden - Liti
Lägg till i favoriter

Liti

619 SEK inkl. MOMS
i lager, levererar din beställning tisdagen den 20.11.
Kvantitet:
BeWooden - Engraving Help
BeWooden BeWooden

Vad är gravering?

Monogram, tillägnan eller ett favoritcitat är det som gör en present personlig och unik. Visa att din fickspegel eller någon annan av våra stilrena produkter är en del av dig. Graveringen placeras på baksidan av spegelns fodral. Med monogram, tillägnan eller ditt favoritcitat blir din fickspegel än mer speciell. Den blir en del av ditt riktiga jag.

BeWooden - Engraving Preview

En kvinnas skönhet ligger inte i hennes hårfärg eller ögonfärg. Skönhet ligger inte heller i en kvinnas sätt att klä eller sminka sig, eller vilka skönhetsprodukter hon väljer att använda.

En kvinna måste känna sig självsäker och glad.Ingenting gör en kvinna mer vacker än tron på att hon är vacker.


Liten och unik – vår fickspegel är en kompanjon som du alltid kan ta med dig. En räddare i nöden, en trygghet för oväntade händelser eller bara en vän på färden. 

Spegeln i sitt läderfodral är inspirerad av kvinnlig skönhet och elegans.

:
: Elegant fodral
Wood: Trä
: Ekologisk produkt
: Material
Size: Storlek
DHL shipping
Fri frakt

International Post
Fri frakt

Express delivery by UPS
149 SEK

BeWooden -
BeWooden -
BeWooden -
BeWooden -

Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg