Handgjort lyxig läderväska 17" Perfekt rymlig design med snygg trädetalj. Förbeställ NU för bara 3799:- och SPARA 1000:- (vanlig pris 4799:-)
Ny
Lineari Handbag
Lägg till i favoriter

Lineari Handbag

4899 SEK inkl. MOMS
i lager, levererar din beställning onsdagen den 4.8.
Utsåld
Kvantitet:
BeWooden Sverige - Engraving Help
BeWooden Sverige BeWooden Sverige

Vad är gravering?

BeWooden Sverige - Engraving Preview

Handgjort lyxig läderväska 17"

 

Perfekt rymlig design med snygg trädetalj.

 

Förbeställ NU för bara 4899:- och SPARA 1000:- (vanlig pris 5899:-)

: 2 slingor
Wood: Detalj
Material: Äkta läder
: 17" dator
Size: 42 x 31 x 8,5 cm
Post Nord Home - pick up point
Fri frakt
 300 SEK
Post Nord Home
40 SEK

DHL Package
Fri frakt
 250 SEK
Express delivery by UPS
Fri frakt
 1500 SEK

Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg