Ny
BeWooden - Liti Note
Lägg till i favoriter

Liti Note

799 SEK inkl. MOMS
i lager, levererar din beställning onsdagen den 14.11.
Kvantitet:
Trä kortinnehavaren Liti Note är ett bra tillbehör som inte bara är användbar utan den innehåller även alla dina affärs och kreditkort, men är också snygg. Unik design, funktionalitet och handgjord bearbetning, Detta är Denique Note.
: Kvalitet
Wood: Trä
Cards: 3 - 7
Size: 9 x 6 x 0,8 cm
Vizitek: 25
DHL shipping
Fri frakt

International Post
Fri frakt

Express delivery by UPS
149 SEK

BeWooden -
BeWooden -
BeWooden -
BeWooden -
BeWooden -

Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg