Utsåld
Little Buteo & Buteo
Lägg till i favoriter

Little Buteo & Buteo

1249 SEK inkl. MOMS
Utsåld
Utsåld
En gentleman lägger fokus vid varje detalj.

Han öppnar dörren för sin dam, han vet hur man håller i ett vinglas, han är alltid artig och hans utstyrsel är alltid exceptionell. Nu har vi träfluga för både dig och din son.

Se till att matcha varandra vid nästa event. Helheten i en utstyrsel formas av detaljerna.
: Kvalitet
Wood: Trä
: Ekologisk produkt
Size: 12,5 x 4,5 cm & 10 x 4 cm
: med kärlek
Post Nord Home - pick up point
Fri frakt
 300 SEK
Post Nord Home
40 SEK

DHL Package
Fri frakt
 250 SEK
Express delivery by UPS
194 SEK
 1500 SEK

Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg