Ny
BeWooden - Little Dolo

Little Dolo

649 SEK inkl. MOMS
i lager, levererar din beställning tisdagen den 24.7.
BeWooden - 30 days for exchange or refund - 30 days for exchange or refund
Pc

Flugan Little Dolo för toddlers passar utmärkt till bröllop och andra formella tillställningar. Flugan passar barn mellan 2-12 år. Justerbart spänne som är enkelt att justera och fästa runt barnets hals. 


 • BeWooden - Livstidsgaranti - BeWooden
  Livstidsgaranti
  BeWooden
 • BeWooden - Trä - Päronträ
  Trä
  Päronträ
 • BeWooden - Handgjord - med kärlek
  Handgjord
  med kärlek
 • BeWooden - VIkt - 18 g
  VIkt
  18 g
 • BeWooden - Storlek - 10 x 4 cm
  Storlek
  10 x 4 cm
 • BeWooden - BeWooden - Stilgaranti
  BeWooden
  Stilgaranti

BeWooden -
BeWooden -
BeWooden -
BeWooden -
BeWooden - Little Dolo
Little Dolo
649 SEK
i lager, levererar din beställning tisdagen den 24.7.

Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg