Utsåld
BeWooden - Cubo fluga
Lägg till i favoriter

Cubo

899 SEK inkl. MOMS
Utsåld

Rebell?  Manager?  Modell?  Atlet?  Konstnär?

Varje kvinna är unik samtidigt som alla kvinnor delar charm och ömhet. Vi vill vara olika samtidigt som vi vill vara ärliga mot oss själva. Vi vill att våra accessoarer attraherar uppmärksamhet utan för mycket ”bling”. Vi vill att accessoarer enbart förhöjer vår personliga stil.

En fluga i trä kan bäras oavsett tillställning och på valfritt sätt. Låt oss inspireras av modemagasin och samtidigt behålla vår originalitet.

Modetrender är föränderliga, stil är för evigt.

: Kvalitet
Wood: Trä
: Ekologisk produkt
Weight: Vikt
Size: Storlek
DHL Package
Fri frakt
 250 SEK
Express delivery by UPS
194 SEK
 1500 SEK

Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg