BeWooden - Lineari
Lägg till i favoriter

Lineari

1159 SEK inkl. MOMS
i lager, levererar din beställning tisdagen den 20.11.
Kvantitet:
BeWooden - Engraving Help
BeWooden BeWooden

Vad är gravering?

Monogram, tillägnan eller ett favoritcitat är det som gör en present personlig och unik. Visa att din plånbok eller någon annan av våra stilrena produkter är en del av dig. Monogram placeras i det högra hörnet på den främre delen av plånboken. Andra texter och citat placeras i bak på läderdelen. Med monogram, tillägnan eller ditt favoritcitat blir din plånbok än mer speciell. Den blir en del av ditt riktiga jag.

BeWooden - Engraving Preview

Plånbok, nycklar och telefon. Tre väsentliga saker vi alltid bär med oss i vardagen. Förutom att vara funktionella i sig kan vi även se till att de representerar oss. Vår plånbok i trä är en unik produkt som hjälper till att betona din specifika stil. Du behöver inte längre försöka starta en konversation på ett möte. Hälsa och ta varandra i hand, sätt dig vid bordet och lägg din plånbok på bordet. Stil är ett enkelt sätt att kommunicera på.

: Kvalitet
Wood: Trä
Cards: Visitkort
Material: Äkta läder
DHL shipping
Fri frakt

International Post
Fri frakt

Express delivery by UPS
149 SEK

BeWooden -
BeWooden -
BeWooden -

Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg