Presentkort - Kvinna
Lägg till i favoriter

Presentkort - Kvinna

1500 SEK inkl. MOMS
i lager, levererar din beställning måndagen den 2.10.
Utsåld
Kvantitet:

Kvinnor har alltid glimten i ögat. De utformar egna regler och val kring vad som anses stilrent.

Ingen vet bättre vad som passar tillsammans med hennes stil bättre än hon själv. Ge dem kärlek, respekt och varför inte ett presentkort? BeWoodens presentkort är designade som fotoramar och fotot kan ändras efter eget tycke och smak.

Glädjen presentkortet kommer att ge kommer vara oersättlig och varaktig.

Post Nord Home - pick up point
Fri frakt
 300 SEK
Post Nord Home
40 SEK

DHL Package
Fri frakt
 250 SEK
Express delivery by UPS
194 SEK
 1500 SEK

Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg