Lägg till i favoriter

Punm

899 SEK inkl. MOMS
i lager, levererar din beställning måndagen den 23.9.
Kvantitet:
BeWooden - Engraving Help
BeWooden BeWooden

Vad är gravering?

Monogram, tillägnan eller ett favoritcitat är det som gör en present personlig och unik. Visa att dina manschettknappar eller någon annan av våra stilrena produkter är en del av dig. Graveringen placeras på manschettknapparnas framsida. Med monogram, tillägnan eller ditt favoritcitat blir dina manschettknappar än mer speciella. De blir en del av ditt riktiga jag.

BeWooden - Engraving Preview

En gentleman lägger fokus vid varje detalj. Han öppnar dörren för sin dam, han vet hur man håller ett vinglas, han är alltid artig och hans utstyrsel är alltid exceptionell.

En gentleman missar aldrig ett tillfälle att bära anmärkningsvärda och stilrena accessoarer. Manschettknappar, en fluga – och ett syfte.

En röd tråd i din utstyrsel skapar harmoni. Helheten i en mans karaktär formas av detaljerna.

: Kvalitet
Wood: Trä
Material: Material
Buttoning: Komfort
DHL Package
Fri frakt
 250 SEK
Express delivery by UPS
194 SEK
 1500 SEK

BeWooden -
BeWooden -
BeWooden -
Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg