Ny
Bestseller
BeWooden - Punm Suspenders

Punm Suspenders

899 SEK inkl. MOMS
i lager, levererar din beställning fredagen den 20.7.
BeWooden - 30 dagars bytesrätt - 30 dagars bytesrätt
Pc

Elastiska band för maximal komfort, samtidigt som dem 3 spännena håller dina byxor på plats. Äktaläder- och trädetaljer gör hängslenas utseende kompletta. Justerbara att passa så gott som alla.


 • BeWooden - Trä - Bok
  Trä
  Bok
 • BeWooden - Material - Äkta läder
  Material
  Äkta läder
 • BeWooden - Řemeslné zpracování -
  Řemeslné zpracování
 • BeWooden - Storlek - Justerbar
  Storlek
  Justerbar
 • BeWooden - Handgjord - med kärlek
  Handgjord
  med kärlek
 • BeWooden - Stilgaranti - BeWooden
  Stilgaranti
  BeWooden

BeWooden -
BeWooden -
BeWooden -
BeWooden -
BeWooden - Punm Suspenders
Punm Suspenders
899 SEK
i lager, levererar din beställning fredagen den 20.7.

Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg