Sally Nabolsi - BeWooden Part 1

Jan Klimíček

 

BEWOODEN PART 1BeWooden mina damer och herrar är ett företag som gör flugor och andra accessoarer gjort av trä. Och det är så annorlunda som det går att bli, och ni vet hur mycket jag älskar annorlunda.


Fastnade direkt för dessa ideér och kreativitet bakom allt detta, det är nytt fräscht och så jäkla snygg! Man kan klä det hur som helst, men eftersom jag är en kostymfreak så är det snyggast med en kostym på mig.

Det är så simpelt att sätta på och det bästa jag vet med det är att jag känner knappt av flugan, vilket kan störa väldigt många. Men äntligen har man en bekväm fluga med stil på. Är helt kär i dessa flugor! 

Läs mer på deras hemsida om BeWooden och även flugor för män: https://www.bewooden.seBeWooden - Jan Klimíček
Jan Klimíček
Swedish Guru
Tycker du om den här artikeln?
Dela den med dina vänner!
tidigare artikel
Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg