Specialtillverkade

zakazkova_vyroba
Det finns ett växande intresse för våra produkter från företagskunder och vi har vi därför bestämt oss för att utöka räckvidden för våra produkter, inklusive för marknadsförings- och reklamsyften.

Moderna företag vet att vägen till framgång är beroende av deras kunder. Det är därför BeWooden erbjuder möjligheten till specialtillverkade produkter för samtliga affärspartners för att skapa en än mer fundamental koppling med er kunder.

Genom förverkligandet av flertalet projekt för företag från hela Europa har vi fått god erfarenhet inom området, och vi utvecklar nu en ny fas av 3D-marknadsföring av produkter som genom kvalitet och det unika med produkten/produkterna kommer att belysa identiteten för ditt företag.

År 2015 syntes vi i ”3D Star of Advertising” som grundades av Czech Association of 3D Advertising i Tjeckien. Där vann vi första plats i kategorin ”bästa affärspresent under fem tusen CZK”. 

Kontakta oss med din förfrågan.

 • adv_1
  Tjeckisk produkt
 • adv_2
  Ekologisk produkt
 • adv_3
  Handgjord med kärlek
 • adv_4
  Stilgaranti
 • adv_5
  Livstidsgaranti

Kontakta oss med din förfrågan 

honza_k_335x335

Jan Klimicek

Svensk Guru

Tel.: +46 70-287 17 91
jan@bewooden.seMissa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg