Ny modetrend - HIT för studenten 2017!

Jan KlimíčekSnart är det dags för studenten och balen, två oförglömliga händelser! Självklart ska man ta studenten och gå på balen med stil. Vi på BeWooden vill få dig och din dejt att känna er självsäkra, snygga och bekväma.

Vi erbjuder allt från flugor till näsdukar, skor, bälten och mycket mer. Vi har erbjudanden och tips för både tjejer och herrar.
Det är riktigt snyggt med damer i fluga. Använd en istället för ett halssmycke. Det är inne med chokers, men våra damflugor är mer än ett enkelt halsband. En fräsch och unik look helt enkelt! Har du inte kollat in våra flugor än, gör det nu på www.bewooden.se.


För herrar, kolla in vårt breda sortiment av flugor, näsdukar och fler matchande accessoarer för att få det där lilla extra till din outfit på den stora dagen!

Mer inspiration här...BeWooden - Jan Klimíček
Jan Klimíček
Swedish Guru
Tycker du om den här artikeln?
Dela den med dina vänner!
Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg