Trots olika val, alltid dig själv

24.03.2016
Martina Erbanová

Ett filmmaraton så fyllt av spänning att du inte kan somna. En seg morgon som får dig att snooza för tredje gången. Till slut, efter en stadig frukost, börjar en ny dag. Du bär sneakers, jeans och en bekväm t-shirt.
 Vi kan vara vem som helst var dag. Hipster, rockstjärna, drömmare, minimalist, toppmodell, gentleman, fashionista eller stylist. Oavsett vem du är - du är fortfarande dig själv. Alltid densamma, trots olika val.

Du vaknade precis och du vet att en utmanande arbetsdag är framför dig. En representativ utstyrsel är ett måste. Dräkt, klackar och handväska. Kostym, putsade skor och fluga. Men vi vet alla att dagen börjar med en kopp kaffe. 

Du vaknar av solsken och fågelsång. Du skulle kunna spendera timmar vid frukostbordet, medan du läser din favoritbok.Utan stress, dagens måsten kan vänta. Det finns inget som stoppar dig från att påbörja nästa kapitel. 

Du vaknar upp på morgonen och vet att det här är dagen. Dagen då du säger ja till den du älskar. Allting måste vara perfekt. Den här dagen är er dag. Nervositet blandat med absolut lycka. Bröllopsklänning, blommor, skor. En perfekt sittande kostym. Välkomnar gästerna.

Vi kan vara vem som helst var dag. 
Hipster, rockstjärna, drömmare, minimalist, toppmodell, gentleman, fashionista eller stylist. Oavsett vem du är - du är fortfarande dig själv.

Alltid densamma, trots olika val.

BeWooden förändras.
BeWooden är inte bara för gentlemän och damer. BeWooden är för alla de som önskar uttrycka sig själva.
För alla de som önskar uppfylla sin egen stil och utstrålning. BeWooden ändras, samtidigt förblir vi det vi är. Vi skulle vilja visa det som passar BeWooden bäst de kommande veckorna. En fluga är inte enbart för balen. Den passar perfekt under resan, på jobbet eller en lugn helg. Vår nya fräscha vårkampanj ”Alltid densamma, trots olika val” har många ansikten. Vårt mål är att visa upp personlig utstrålning, olika stilars kreativitet och det unika i varje person.

Bli en av oss och visa oss vem du är i dag!BeWooden - Martina Erbanová
Martina Erbanová
Tycker du om den här artikeln?
Dela den med dina vänner!
Missa inte våra nyheter!
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg