Villkor

ALLMÄNT

Vi kan inte garantera att våra bilder återger produkten i sitt verkliga utseende. Strax efter att du har gjort din beställning kommer du att få en bekräftelse till din angivna e-mailadress. Hör av dig till oss direkt om du inte erkänner beställningen.

PRIS & BETALNING

Varje produkt visas inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, skatter, frakt och betalningssätt. Vår partner Braintree Paymenst garanterar att varje köp kommer att vara säkert och att dina kortuppgifter skyddas. Vi accepterar VISA, Mastercard, Maestro, Maestro UK & American Express.

FRAKT & LEVERANS

Varor skickas på vanliga arbetsdagar, måndag till fredag. Beställningar inom Sverige levereras med DHL, Internationell post eller FedEx. När din beställning lämnar vårt lager får du ett spårningsnummer via e-post som kan användas för att spåra din beställning.

I fall där BeWooden har anledning att ifrågasätta köparens betalningsförmåga eller förmåga att betala för levererade produkter, har BeWooden ingen skyldighet att genomföra leverans och skall ha rätt att stoppa produkter under transport, såvida inte köparen gör förskottsbetalning för leverans och andra fordringar som grundar sig i den affärsrelation eller bidragande säkerhet som rimligen kan accepteras av BeWooden.

RETURER & BYTEN

BeWooden har öppet köp i 14 dagar. BeWooden gör en återbetalning för returnerad produkt så snart som möjligt, men senast inom 30 dagar efter att varan returnerats eller om du informerar oss om att vilja byta produkten. Du står för fraktkostnad av returen samt fraktkostnad för ersättningsprodukter. BeWooden har bytesrätt i 30 dagar. Önskar du byta beställd produkt mot en annan, returnera produkten inom angiven tid och meddela oss vilken produkt du önskar byta till. Du betalar fraktkostnad för returnerande av produkten samt fraktkostnad av den nya produkten. Du får betala en eventuell mellanskillnad för produkten som returneras och produkten du önskar byta till. Skulle du byta till en billigare produkt gör BeWooden en återbetalning inom 30 dagar från det att produkten returnerats.

Returnera en produkt skall göras på din bekostnad, såvida produkten inte är felaktig eller skadad vid leverans. Returnerade produkter ska skickas som brev eller postpaket och inte COD. Du står själv för fraktkostnad av ersättningsprodukt. När du har gjort det som krävs för en retur, returnera produkten personligen eller med post till oss.Adress gällande returer och/eller byten är: Jan Klimicek, Herrhagsgatan 32 B, 652 22 Karlstad, Sverige.

SEKRETESS & SÄKERHET

Vid beställning av en produkt kommer ni att bli ombedd att fylla i er personliga uppgifter. Vid köp godkänner du att den här informationen lagras i enlighet med BeWoodens sekretesspolicy i syfte att fullfölja vår överenskommelse för dig som kund. BeWooden är skyldig enligt lag att hålla denna information lagrad och i avskildhet från någon annan.

Mer detaljerad information om vår sekretesspolicy och säkerhet kan hittas på vår sida om Integritetspolicy.

FORCE MAJEURE

BeWooden ansvarar inte för förseningar orsakade av omständigheter som BeWooden inte kunnat råda över såsom exempelvis allmän arbetskonflikt, krig, eldsvåda, blixtnedslag, terroristattack, ändrad myndighetsbestämmelse, tekniska problem, fel i el-/tele-/dataförbindelser eller annan kommunikation samt fel eller försening i tjänster från underleverantör på grund av omständighet som här angivits. Dessa omständigheter ska utgöra befrielsegrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder. Om någon sådan situation skulle uppstå informerar BeWooden dig dels i början och dels i slutet av tiden för den aktuella situationen. Har omständigheten varat längre än två månader har både Du och BeWooden rätt att häva köpet med omedelbar verkan.

BeWooden Team

RESCISSION (Annullering)

Missa inte våra nyheter!
Genom att tillhandahålla ovanstående personuppgifter, håller jag med om att BeWooden Company s.r.o. får behandla mina personuppgifter i syfte att skicka nyhetsbrev som innehåller nyheter och produkt- och servicerapporter från BeWooden Company s.r.o. och jag bekräftar också att jag har läst informationen om behandlingen av personlig information som görs tillgänglig för här och att jag förstår dem fullständigt. Jag är också medveten om att jag kan återkalla mitt samtycke när som helst genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, som är märkt som "unsubscribe from the newsletter".
Kundkorg
Totalsumma 0 SEK inkl. MOMS
Gå till kundkorg